Företagsfilm Stockholm

Företagsfilm

Vi skapar företagsfilm som känns. Många gånger rolig, känslosam och ibland ledsam

Vi kommer gärna in tidigt i processen för att utveckla och bolla idéer tillsammans med våra kunder. Vare sig det är ett mindre event som ska dokumenteras, en VD som ska intervjuas eller om det är en påkostad varumärkesfilm som ska produceras levererar vi varje företagsfilm med engagemang, kreativitet och noggrannhet.

Med berättandet i fokus strävar vi efter att vara kreativa, nytänkande och ligga i teknisk framkant. Vi är stolta över att ha utfört uppdrag för kunder som CNN, Netflix, Bloomberg, Tempur, Quinyx, National Geographic och Great Big Story m.fl.

Strategi

Vi vet att tiderna då man paketerade all sin viktiga information i en fet rapport är förbi. Med ett förändrat beteende hos mottagaren ställs det högre krav på att det man vill kommunicera ska vara lättillgängligt, anpassat i rätt kanaler och att budskapet helst når fram snabbt. I ett förändrat medielandskap där t.ex. sociala medier tar allt större plats och målgruppens beteende ändrats behövs kommunikationen anpassas därefter.

Vi hjälper gärna till med både strategi och produktion. Hör av er om ni är intresserade av att veta mer om hur vi kan hjälpa er att producera er företagsfilm: info@swixerfilm.se.

Exempelfilm:
Unionens Hjärtefrågor