Informationsfilm Stockholm

Informationsfilm

Video som kommunikationsmedel – ett smart sätt att öka kunskap, kännedom eller förklara ert budskap på

Kanske handlar det om att redovisa processer eller lyfta ert budskap på ett tilltalande, träffsäkert och snabbt sätt. Oavsett vad ni vill kommunicera med er informationsfilm hjälper vi er att hitta kärnan i ert budskap och anpassar innehållet efter era behov – från filmidé och manus till inspelning, intervjuer och redigering.

Med berättandet i fokus strävar vi efter att vara kreativa, nytänkande och ligga i teknisk framkant. Vi är stolta över att ha utfört uppdrag för kunder som CNN, Netflix, Bloomberg, Tempur, Quinyx, National Geographic och Great Big Story m.fl.

Strategi

Vi vet att tiderna då man paketerade all sin viktiga information i en fet rapport är förbi. Med ett förändrat beteende hos mottagaren ställs det högre krav på att det man vill kommunicera ska vara lättillgängligt, anpassat i rätt kanaler och att budskapet helst når fram snabbt. I ett förändrat medielandskap där t.ex. sociala medier tar allt större plats och målgruppens beteende ändrats behövs kommunikationen anpassas därefter.

Vi hjälper gärna till med både strategi och produktion. Hör av er om ni är intresserade av att veta mer om hur vi kan hjälpa er att producera er informationsfilm: info@swixerfilm.se.

Exempelfilm:
Svenska Terapihundskolan