Välj en sida

Livestreaming

Livestreaming

Nå deltagare som inte kan vara på plats under ert event

 

Planerar ni ett event och vill nå ut även till dem som inte kan vara med på plats? Då kan livestreaming vara ett alternativ. Vi har tillgång till komplett teknikutrustning och kan livestreama via t.ex. Youtube eller den plattform som passar er bäst.

Förutom själva livestreamingen är det många som även väljer att komplettera sin livestreamingen med valfria tillägg: 

  • INFÖR: Att livestreama sitt event är smart men inte om ingen känner till det. Vi kan hjälpa er att producera teasers/trailers för att informera om eventet i sig och att det kommer livestreamas. Perfekt att skicka med i inbjudan eller andra mejlutskick för att höja temperaturen inför eventet.
  • UNDER: Ett kort intro som öppnar eventet och som visas för deltagare som är på plats men även online på den valda plattformen för livestreaming.
  • EFTER: Materialet kommer att dokumenteras och levereras i sin helhet men kan i efterhand även klippas ner till kortare klipp med utvalda sekvenser på t.ex enskilda talare.

Med berättandet i fokus strävar vi efter att vara kreativa, nytänkande och ligga i teknisk framkant. Vi är stolta över att ha utfört uppdrag för kunder som CNN, Netflix, Bloomberg, Tempur, Quinyx, National Geographic och Great Big Story m.fl.

Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om hur vi kan hjälpa er att livestreama ert event: info@swixerfilm.se.

Exempelfilm:
Quinyx WFM Awards