News

Programledare/sidekick sökes till tyskt reseprogram!

Till en tysk TV-serie sökes en underhållande programledare/sidekick med attityd. Inspelning kommer ske i Stockholm i slutet av november/början av december under två dagar. Kameravana en fördel men inget krav. Man måste inte vara född i Stockholm men bra med lite lokalkännedom då du till viss del även kommer fungera som Stockholms-guide. Vi välkomnar olika typer av profiler att söka: skådespelare, influensers eller programledare. Viktigast är att man är modig och bekväm med att delta i ett gäng roliga tävlingar!

Hör av dig till: info@swixerfilm.se för mer info och dela gärna vidare!

Swixer Film har flyttat, firas med finfina priser på porträttfotografering!

Efter nästan tre år på Hantverkargatan flyttar Swixer Film in hos Studio Emma Svensson på Telefonplan.

Med anledning av detta firar vi flytten med finfina priser på porträttfotografering i studion!

Den 23 november har du möjlighet att boka in en tid för porträttfotografering med Swixers grundare Fatima Lagerås. Fotograferingen tar 1-2h och tillsammans bestämmer vi hur setup ska se ut. Efter fotograferingen går vi igenom bilderna och du får välja ut dina favoriter. Därefter levereras de redigerade bilderna digitalt. 

Det går jättebra att ta med sig ett par klädombyten eller rekvisita. Har du referensbilder på hur du vill att bilderna ska se ut går det bra att mejla dessa på förhand. 

Porträttbilder är bra att ha i många olika sammanhang; bilder som julklapp att ge bort, som CV bilder, personalporträtt, headshots, pressbilder eller som content till sociala medier.  

Det bjuds på fika och kaffe under dagen!

Pris: 1300 kr för fotograferingen. 200 kr per bild.
Datum: 23 november 
Plats: Stockholm, Telefonplan
Antal platser: 5

Boka in din tid genom att mejla fatima@swixerfilm.se!

2018-03-27

Mamma Mia! The Party – stillbildsfotografering –10 statister sökes!

Nu söker vi statister till en stillbildsfotografering i Stockholm – mejla ansökan och nytagna bilder till casting@swixerfilm.se senast 2 april 2018 om du är intresserad och stämmer in på beskrivningen nedan.

2018-03-26

Swixer har blivit med ny blogg!

Läs om spännande platser vi scoutat, filma på eller kommit i kontakt med på annat sätt: www.locationstories.se