Om oss

Swixer är ett produktionsbolag grundat av Fatima Lagerås med passion för att berätta historier. Vi producerar högkvalitativa videos som engagerar på de plattformar som ger bäst effekt.

Med bas i Stockholm och global erfarenhet har vi fått förtroendet att arbeta med kunder över hela världen som t.ex. Microsoft, Volvo, Netflix, Bloomberg, CNN, Google och ESPN. Vi är stolta över att kunna leverera kvalitetsproduktioner med en stor portion kreativitet, noggrannhet och kärlek.

Historier kan berättas på så många olika fantastiska sätt. Och det roligaste vi vet är när vi får förtroendet att göra det på det där kreativa, innovativa sättet som får en idé att lyfta oavsett plattform.

Vår story


Man skulle kunna säga att Swixer finns tack vare Morgan Freeman. År 2012 fick Fatima en förfrågan från Freemans produktionsbolag i LA om att styra upp deras inspelning i Stockholm och idén till att starta ett produktionsbolag med internationell profil var född. I takt med att Fatima frilansade som inslagsproducent och producent byggde hon sakta upp bolaget.

Med en bred palett av produktioner i bagaget och kunder över hela världen har Swixer idag vuxit till att bli ett av Sveriges främsta produktionsbolag med internationell profil. Besök vår engelska sajt här: www.swedishfixer.com

Referenser

”Jag rekommenderar Swixer starkt. Vi reser mycket i Europa för den Emmy-nominerade serien ”Through the Wormhole With Morgan Freeman” och är mycket beroende av lokala koordinatorer och lokala producenter. Swixer är en av de allra bästa och genomförde en problemfri inspelning.”

David Baillie

DP, Discovery Science

”Vi har arbetat med Swixer under flera år och är mycket nöjda. Video är en del av vår inbound-strategi och ett sätt att enkelt visa på tydliga kundvärden eller dokumentera våra events. Smidigt, professionellt, alltid med hög kvalitet och med en genomgående känsla för detaljer – jag kan varmt rekommendera Swixer!”

Johanna Fagerstedt

CMO, Quinyx

”Vi arbetade med Swixer tidigare i år och det är ett nöje att ge en referens. De var mycket tydliga i sin kommunikation vilket fick mig att känna mig väldigt lugn. De förstod vår brief helt och hållet och såg till att allt var välorganiserat, i ordning och i trygga händer. Fatima är inte bara ett nöje att arbeta med, hon är även extremt professionell. Teamet hon anlitade var också lätta att arbeta med och hjälpte oss till en smidig inspelning.”

Kim Ingles

50 Kaliber

”Jag är mycket nöjd med Swixer. De var väldigt effektiva och tog tag i problem innan jag ens hade tänkt på dem. En bra producent.”

Mike Garrod

Producent, Discovery Channel International