Företagsfilm

Svenska Terapihundskolan

Informationsfilm

Kund
: Svenska Terapihundskolan

Uppdrag
: Att producera en film som Terapihundskolan kunde använda vid presentationer, på sin hemsida och i sina sociala kanaler. Målet var att öka kännedomen om Terapihundskolan, driva försäljning av utbildningar och förmedla bilden av Terapihundskolan som en seriös aktör.

Arena Skolinformation

Informationsfilm – Hot och våld på arbetsplatsen

Kund: Arenagruppen

Uppdrag: Ta fram filmer till skolan om arbetslivet som lärare ska kunna använda i sitt arbetsliv. Filmerna används som ”igångsättare” och som ett komplement till lärarmaterial/diskussionsunderlag som går att ladda ner.

Unionens Hjärtefragor

Casefilm

Kund
: Unionen

Uppdrag: Producera en film som riktar sig till Unionens målgrupper för att öka kännedomen om förbundets hjärtefrågor. Uppdraget omfattade idéarbete, manus, produktion och leverans av en film och tre separata klipp.

Quinyx

Casefilm

Kund: Quinyx

Uppdrag: Vi har under flera år producerat kundcasefilmer för Quinyx som använder sig av dessa filmer för att visa på tydliga kundvärden. Nöjda kunder berättar om deras success stories och betydelsen av att använda sig av Quinyx.

Skolvärlden

Profil – Politikermöten inför valet

Kund
: OTW

Uppdrag
: På uppdrag av Lärarnas Riksförbunds redaktionella sajt Skolvärlden.se producerades en miniserie där skolministerkandidaterna Gustav Fridolin, Ibrahim Baylan och Tomas Tobé fick möta verkligheten ute på skolor. Serien togs fram inför valet 2014.

Årets Mappie

Eventfilm

Kund: Bonnier Magazines and Brands

Uppdrag: På uppdrag av Bonnier och den årliga galan Mappie Awards dokumenterade vi galans festligheter på Grand Hôtel i Stockholm. Eventfilmen publicerades på Bonniers Youtube-kanal och hemsida.

Quinyx WFM Day

Mingelfilm

Kund: Quinyx

Uppdrag: Varje år arrangerar Quinyx det årliga eventet Quinyx Workforce Management Day. För fjärde året i rad producerade vi en mingelfilm med gäster, talare, partners, prisutdelning och middag. Filmen delades till gäster i tackmejl efter eventet och publicerades på Quinyx Youtubekanal.