Tjänster

Crew & Managment

Oavsett om ni behöver hjälp med att hitta en endaste person till er inspelning eller en hel armé av inspelningspersonal kan vi hjälpa till med att boka på crew. Vi har ett väl uppbyggt kontaktnät med frilansande producenter, projektledare, fotografer, ljudtekniker, regissörer och inslagsproducenter m.m. Med många års erfarenhet av svenska och internationella produktioner kan vi hjälpa till – oavsett om det är reklam, TV eller företagsfilm.

Locations

Från den minsta gränd i Gamla Stan till norrskenet i Lappland – vi har koll på inspelningsplatserna. Och om vi inte har det – scoutar vi fram dem. Vi jobbar med de bästa Location Managers i landet och tar även hand om allt tråkigt (men nödvändigt) pappersarbete när det kommer till tillstånd, avtal osv. Låt oss veta vad du letar efter så tar vi det därifrån!

Logistik & resor

Låt oss sköta logistiken! Vi organiserar, bokar på och styr upp allt ifrån hyrbilar, resor, hotell och flyg. Låt oss veta era specifika behov så anpassar vi därefter.

Casting

Letar ni efter statister eller skådespelare? Med egna register och databaser hos våra partners kan vi möta de flesta behov. Vi har erfarenhet av stora som små castingjobb och koll på många duktiga förmågor.

Teknik

Swixer kan hjälpa till med bokning av teknik till alla typer av produktioner. Våra partners har allt man kan tänka sig i teknikväg och kan matcha de flesta behov.

Full service

Vi är producenter i grunden och vana vid att hålla i hela produktioner – från idéstadiet till genomförande. Behöver du hjälp med att producera en hel film? Hör av er! fatima@swixerfilm.se

Studio

Invid vårt kontor ligger vår studio där vi håller castings, produktinspelningar och stillbildsfotograferingar. Om ni är intresserade av att hyra studion går det bra att hör av er till: info@swixerfilm.se