Videoproduktion Stockholm

Videoproduktion

Vi gillar att skapa film som känns. Många gånger rolig, känslosam och ibland ledsam. 

Oavsett vad er videoproduktion ska uträtta kommer vi gärna in så tidigt i processen som möjligt för att utveckla idéer och manus tillsammans med er. Vare sig det är ett mindre event som ska dokumenteras eller om det är en påkostad reklamfilm som ska produceras levererar vi varje videoproduktion med engagemang, kreativitet och noggrannhet.

Med berättandet i fokus strävar vi efter att vara kreativa, nytänkande och ligga i teknisk framkant. Vi är stolta över att ha utfört uppdrag för kunder som CNN, Netflix, Bloomberg, Tempur, Quinyx, National Geographic och Great Big Story m.fl. 

Strategi

Vi vet att tiderna då man paketerade all sin viktiga information i en fet rapport är förbi. Med ett förändrat beteende hos mottagaren ställs det högre krav på att det man vill kommunicera ska vara lättillgängligt, anpassat i rätt kanaler och att budskapet helst når fram snabbt. I ett förändrat medielandskap där t.ex. sociala medier tar allt större plats och målgruppens beteende ändrats behöver kommunikationen anpassas därefter.

Vi hjälper gärna till med både strategi och produktion. Hör av er om ni är intresserade av att veta mer om hur vi kan hjälpa er att producera er videoproduktion: contact@swixerfilm.se.

Exempelfilm:
Tempur Global Campaign Sweden